Зошто да не изберете нас

Моќна технологија за поддршка
за исполнување на вашите решенија.

Jingxin има професионален инженерски тим кој е специјализиран за дизајнирање RF пасивни компоненти повеќе од 15 години во телекомуникациската индустрија.Нашите RF инженери ги дизајнираа пасивните компоненти за RF за проектите на Huawei во минатото, така што тие секогаш се добри во анализирањето и разбирањето на барањата на клиентите и ефикасно инженеринг на соодветните со буџетски трошоци за поддршка на нашите клиенти за да постигнат и повеќе проекти. .

Со иновативност и посветеност, нашиот тим соработува со нашите клиенти за постигнување на повеќе од 1000 случаи досега, и стекнување високи пофалби од нашите клиенти за моќната технолошка поддршка.Jingxin има голема страст за континуирано истражување и развој и принципот на ориентирање кон клиентите, што нè наведува да одиме понатаму, па ако имате каква било шанса за нас, ќе ве наградиме повеќе од вашите очекувања.

3000 парчиња/месец
Производствена способност

За повеќе од 10 години развој, Jingxin може да испорача 3000 парчиња RF пасивни компоненти месечно во точно време и добар квалитет со напредна опрема и квалификувани работници, кои можат да ги задоволат различните барања на проектите.Затоа, со нетрпение очекуваме да соработуваме со кој и да е извор на ODM&OEM производители на RF компоненти ширум светот.

Производствена способност
Гаранција за квалитет (2)

3 години
Гаранција за квалитет

Како што ветуваме, компонентите произведени од Jingxin имаат 3-годишна гаранција за квалитет. Квалитетот е суштината на компонентите, што е клуч за Jingxin да има одржлив развој, така што Jingxin секогаш го става квалитетот на приоритет за да биде одговорен за клиентите.Затоа Jingxin доби таков вид на преглед од нашиот клиент:

„Многу сум среќен со Jingxin – одличен производ, голема поддршка и голема вредност. Не можам да барам ништо повеќе или ништо подобро. Среќен сум што давам директни референци до сите заинтересирани за вашиот производ (освен на моите директни конкуренти на курс )"

Нашите Предности

Прилагодена услуга

Како иновативен производител на RF пасивни компоненти, Jingxin има сопствен тим за истражување и развој за да ги дизајнира компонентите како барање на клиентот.

Фабричка цена

Како производител на RF пасивна компонента, понудата за клиентите е многу конкурентна врз основа на пониски трошоци за производство.

Одличен квалитет

Сите RF пасивни компоненти од Jingxin се 100% тестирани пред испорака и имаат 3 години гаранција за квалитет.

Професионален сервис

Jingxin има динамичен тим за да ве поддржи за прашањата за претпродажба и по продажбата, кој може брзо да одговори за вашето барање или техничка поддршка.