Прилагоден дизајн

прилагоден дизајн

Кога станува збор за пасивните компоненти за RF/Microwave, на повеќето проекти им е потребен оној што е прилагоден за да се сретне со неговиот систем, Jingxin има богато искуство и способност да ги приспособи различните како дефиниција на клиентите за да ви помогне да го откриете проблемот со пасивните компоненти на RF .Вообичаено, предлогот на барањето се нуди за потврда за кратко време, задоволувачката компонента се изготвува веднаш за проба веднаш штом се очекува.
Со напорите на нашите инженери, Jingxin понуди повеќе од 1000 случаи на инженерство на пасивни компоненти за нашите клиенти според различните апликации досега, вклучувајќи комерцијални и воени системи.Нашето истражување и развој веќе има целосен тек на дизајн за да го следи и одржува поефикасно и поефективно за клиентите.Сè на сè, има само 3 чекори за да го решите вашиот проблем со сопствен дизајн.

01

Дефинирајте го параметарот од вас

02

Понудете го предлогот за потврда од Jingxin

03

Направете го прототипот за проба од Jingxin

Проток на дизајн

 • Одредување параметар и перформанси
  ce1fcdac
 • Анализирање и дефинирање на шема
  17ef80892
 • Симулирање на микробранова рамна кола, празнина и термичка анализа
  6caa8c731
 • Дизајнирање на механички распоред 2D&3D CAD
  c586f047
 • Предлог спецификација и понуда
  9bc169782
 • Производство на прототип
 • Прототип за тестирање
  c7729b5c
 • Проверка на механички дизајн
  7ed49b9d
 • Нуди извештај од тестот
  8d7bfddf3