за нас

Основана во 2010 година

Chengdu Jingxin Microwave Technology Co., Ltd како професионален и иновативен производител на компоненти за RF/микробранови, е специјализиран за дизајнирање и производство на широк опсег на стандардни и прилагодени компоненти за дизајн од 50 MHz до 67,5 GHz со водечки перформанси во индустријата.

Гледај Повеќе
 • Прилагодена услуга

  Прилагодена услуга

  Како иновативен производител на RF пасивни компоненти, Jingxin има сопствен тим за истражување и развој за да ги дизајнира компонентите како барање на клиентот.
 • Фабричка цена

  Фабричка цена

  Како производител на RF пасивна компонента, понудата за клиентите е многу конкурентна врз основа на пониски трошоци за производство.
 • Одличен квалитет

  Одличен квалитет

  Сите RF пасивни компоненти од Jingxin се 100% тестирани пред испорака и имаат 3 години гаранција за квалитет.
 • Професионален сервис

  Професионален сервис

  Jingxin има професионален тим, особено вклучувајќи технички консултант во Швајцарија, кој може лично да ги реши сите прашања за претпродажба или после продажба во Европа.

техничка поддршка

Динамичен дизајнер на RF компоненти

техничка поддршка

Апликативни сценарија

Погоден за безжични, сателитски, радари, тестирање и мерење, комуникација, инструментација, авионика, базни станици и други полиња

 • Системи за безжична комуникација

  Системи за безжична комуникација

  Безжичната комуникација вклучува телекомуникации, мрежи, мобилни уреди и апликации за IoT (Интернет на нештата).

 • Решенија за двонасочен засилувач (BDA).

  Решенија за двонасочен засилувач (BDA).

  BDA помагаат да се прошири областа на покриеност за безжични сигнали, особено во области со слаба пенетрација на сигналот или пречки како бетонски ѕидови или метални конструкции.

 • Воени и одбранбени комуникациски системи

  Воени и одбранбени комуникациски системи

  Воените и одбранбените комуникациски системи постојано се развиваат за да се прилагодат на променливите оперативни средини и технолошкиот напредок.

 • Сателитска комуникација

  Сателитска комуникација

  Сателитската комуникација е од витално значење за воените и одбранбените операции, обезбедувајќи сигурни и сигурни комуникациски канали за команда и контрола, собирање разузнавачки информации, надзор, извидување и координација на силите.

боланг
 • Комуникациски системи
 • Решенија за двонасочен засилувач (BDA).
 • Воена и одбрана
 • SatCom системи

Приказ на производот

 • сите
 • Комуникациски системи
 • Решенија за двонасочен засилувач (BDA).
 • Воена и одбрана
 • SatCom системи
Гледај Повеќе

Соработка

Партнерирајте со нас за да ги унапредиме целите за одржлив развој на нашите клиенти

изложба5
2019-展会客户
изложба 1
2019-IMS 展会客户
00d825b2-111d-451a-80cd-33f34fc29cad_副本
изложба2
2019-拜访美国客户
1408eb54-570c-4204-b517-06efc6ed2d3d_副本
e0cbb242-3a35-4cae-8b4b-4bdb1a4a9171

блог

Разбирање на динамиката на претпријатието во реално време

Гледај Повеќе
 • 23 08-16
  Циркулатор и изолатор на микроленти, достапен прилагоден дизајн
 • 23 07-28
  Светски универзитетски игри FISU 2023: Обединување на спортисти во Ченгду
 • 23 07-19
  160 dBc Ниски PIM 5G тапери кои покриваат од 136-5930 MHz