Комбинатор/Мултиплексер

RF мултиплексерот или комбинирачот е пасивни RF / микробранови компоненти што се користат за комбинирање на микробранови сигнали.Во категоријата Jingxin, RF комбинаторот за напојување може да се дизајнира и произведе во шуплина или LC или керамичка верзија според неговата дефиниција.Со години на акумулирање, производителот Jingxin има богато искуство во прилагодување на RF-комбинатор за различни системи, кои можат да бидат достапни за ограниченото мерење и суптилниот параметар.

1234Следно >>> Страница 1/4