Компоненти на брановоди

Како професионален производител на компоненти за RF/микробранови, Jingxin е способен да дизајнира и произведува компоненти за брановоди за комерцијални или воени апликации. Може да се понудат повеќе параметри, така што нашиот инженер ќе го понуди соодветниот предлог за референца.