RF изолатор

RF изолатор се користи во дизајнот на RF фреквентни конвертори, Jingxin главно дизајнира и произведува коаксијален изолатор за решенијата.Според повратните информации, има некои добри продавачи на VHF, UHF и високофреквентни изолатори во нашата листа на производи.Како прилагоден дизајнер, Jingxin може специјално да го прилагоди според побарувачката.

12Следно >>> Страница 1/2