Разделник/сплитер на енергија

Разделувачот на енергија е именуван како разделник на моќност или комбинирач на моќност, што е ист тип на RF пасивни компоненти, поделени на 2-насочен, 3-насочен, 4-насочен, 5-насочен, 6-насочен, 8-насочен, 12-насочен, 16-насочен со различна фреквенција.Како производител на RF пасивни компоненти, Jingxin има широк асортиман на прекривки за разделници во прав од DC-50GHz за комерцијални и воени апликации, што може да го раздели моќноста ODM/OEM како и побарувачката на клиентот.