Naha Milih Kami

Ngarojong Téhnologi kuat
pikeun Minuhan Solusi Anjeun.

Jingxin gaduh tim rékayasa profésional anu khusus dina desain komponén pasip RF langkung ti 15 taun dina industri telekomunikasi.Insinyur RF kami mendesain komponén pasip RF pikeun proyék-proyék Huawei dina jaman baheula, ku kituna aranjeunna salawasna hadé dina nganalisa sareng nangkep sarat para klien, sareng éfisién ngarékayasa anu cocog sareng biaya anggaran pikeun ngadukung klien kami pikeun ngahontal langkung seueur proyék ogé .

Kalayan inovasi sareng dedikasi, tim kami parantos kolaborasi sareng klien kami pikeun ngahontal langkung ti 1000 kasus dugi ka ayeuna, sareng nampi pujian anu luhur ti klien kami pikeun dukungan téknologi anu kuat.Jingxin gaduh gairah anu luhur pikeun panalungtikan sareng pamekaran anu terus-terusan, sareng prinsip berorientasi klien, anu nyababkeun urang langkung jauh, janten upami anjeun ngagaduhan kasempetan pikeun kami, kami bakal ngaganjar anjeun langkung seueur tina harepan anjeun.

3000pcs / Bulan
Kamampuh Produksi

Pikeun leuwih ti 10 taun pangwangunan, Jingxin bisa nganteurkeun 3000pcs RF komponén pasip per bulan dina waktu pas waktuna jeung kualitas alus kalawan parabot canggih tur pagawe terampil, nu sanggup minuhan tungtutan béda tina proyék.Janten urang ngarepkeun gawé bareng sareng saha waé sumber ODM & OEM komponén RF di sakuliah dunya.

Kamampuh Produksi
Jaminan Kualitas (2)

3 Taun
Jaminan Kualitas

Salaku jangji, komponén dihasilkeun Jingxin boga jaminan kualitas 3-taun .Quality mangrupakeun inti komponén, nu mangrupakeun konci pikeun Jingxin boga ngembangkeun substainable, jadi Jingxin salawasna nempatkeun kualitas dina prioritas pikeun jadi jawab klien.Éta sababna Jingxin ngagaduhan ulasan sapertos kitu ti klien kami:

"Kuring bagja pisan jeung Jingxin - produk hébat, rojongan hébat sarta nilai hébat. Abdi teu bisa menta nanaon deui atawa nanaon hadé. Kami senang nyadiakeun rujukan langsung ka saha museurkeun produk Anjeun (lian ti pesaing langsung abdi tina tangtu)"

Keunggulan Kami

Service custom

Salaku produsén inovatif komponén pasip RF, Jingxin boga tim R&D sorangan mendesain komponén salaku sarat klien urang.

Harga Pabrik

Salaku produsén komponén pasip RF, tawaran pikeun para klién pisan kompetitif dina dasar biaya produksi anu langkung handap.

Kualitas alus teuing

Sadaya komponén pasip RF ti Jingxin 100% diuji sateuacan pangiriman sareng gaduh garansi kualitas 3 taun.

Service profésional

Jingxin gaduh tim dinamis pikeun ngadukung anjeun dina masalah pre-sale & after-sale, anu tiasa gancang ngaréspon patarosan anjeun atanapi dukungan téknis.