pse na zgjodhet ne

Mbështetje e fuqishme e teknologjisë
për takimin e zgjidhjeve tuaja.

Ekipi i R&D i Jingxin ka një ndarje të qartë pozicionesh, të pajisur me shumë inxhinierë profesionistë RF, inxhinierë strukturorë, inxhinierë procesi, inxhinierë të optimizimit të mostrave dhe ekspertë të lartë të RF prej më shumë se 10 personash.Rrjedha e projektimit është e kujdesshme dhe e standardizuar, dhe çdo hap mund të gjurmohet nga të dhënat, kështu që shkalla e suksesit të mostrave është aq e lartë sa dëshira e klientit.Që nga krijimi, Jingxin ka bashkëpunuar me universitete të njohura në kërkimin dhe zhvillimin e teknologjisë për t'u takuar me rastet e avancuara në fusha të ndryshme.

Me risi dhe përkushtim, ekipi ynë ka bashkëpunuar me klientët tanë për realizimin e më shumë se 1000 rasteve deri më tani, dhe duke fituar vlerësime të larta nga klientët tanë për mbështetjen e fuqishme teknologjike.Jingxin ka një pasion të lartë për kërkimin dhe zhvillimin e vazhdueshëm, dhe parimin e të qenit të orientuar nga klienti, gjë që na bën të shkojmë më tej, kështu që nëse keni ndonjë shans për ne, ne do t'ju shpërblejmë më shumë se sa prisni.

Prodhuesi i komponentëve pasivë RF

5000-30 kpcs/muaj
Aftësia prodhuese

Për më shumë se 10 vjet zhvillim, Jingxin mund të japë 5000 copë komponentë pasivë RF në muaj në kohë të përpiktë dhe me cilësi të mirë me pajisje të avancuara dhe punëtorë të kualifikuar, të cilët janë në gjendje të përmbushin kërkesat e ndryshme të projekteve.Kështu që ne mezi presim të bashkëpunojmë me këdo që furnizon prodhuesit ODM&OEM të komponentëve RF në mbarë botën.

1_副本
Garancia e cilësisë (2)

3 vjet
Garancia e cilësisë

Si premtim, komponentët e prodhuar nga Jingxin kanë garanci 3-vjeçare të cilësisë. Cilësia është thelbi i komponentëve, i cili është një çelës që Jingxin të ketë zhvillim të qëndrueshëm, kështu që Jingxin gjithmonë e vendos cilësinë në prioritet për të qenë përgjegjës për klientët.Kjo është arsyeja pse Jingxin mori një vlerësim të tillë nga klienti ynë:

"Jam shumë i kënaqur me Jingxin - produkt i shkëlqyeshëm, mbështetje e madhe dhe vlerë e madhe. Nuk mund të kërkoj asgjë më shumë ose asgjë më të mirë. Jam i lumtur të jap referenca të drejtpërdrejta për këdo që është i interesuar për produktin tuaj (përveç konkurrentëve të mi të drejtpërdrejtë të kurs)"

Avantazhet tona

Dizajn me porosi

Si një prodhues inovativ i komponentëve RF, Jingxin ka ekipin e vet të R&D për të dizajnuar komponentët sipas kërkesave të klientit.

Çmimi i fabrikës

Si prodhues i komponentëve RF, oferta për klientët është shumë konkurruese në bazë të kostos më të ulët të prodhimit.

Cilësi e shkëlqyer

Të gjithë komponentët RF nga Jingxin janë 100% të testuar para dorëzimit dhe kanë 3 vjet garanci për cilësinë.

Shërbim profesional

Jingxin ka një ekip dinamik për t'ju mbështetur në çështjet e para-shitjes dhe pas shitjes, i cili mund të japë shpejt përgjigjen për kërkesën tuaj ose mbështetjen teknike.