Apa Pilih Kita

Dhukungan Teknologi Kuat
kanggo Rapat Solusi Panjenengan.

Jingxin duwe tim teknik profesional sing duwe spesialisasi ing desain komponen pasif RF luwih saka 15 taun ing industri telekomunikasi.Insinyur RF kita ngrancang komponen pasif RF kanggo proyek Huawei ing jaman biyen, saengga dheweke tansah apik ing nganalisa lan nangkep syarat klien, lan kanthi efisien ngrancang sing cocog karo biaya anggaran kanggo ndhukung klien supaya bisa entuk luwih akeh proyek. .

Kanthi inovasi lan dedikasi, tim kita wis kolaborasi karo klien kita kanggo ngrampungake luwih saka 1000 kasus nganti saiki, lan entuk pujian sing dhuwur saka klien kanggo dhukungan teknologi sing kuat.Jingxin nduweni semangat sing dhuwur kanggo riset & pangembangan sing terus-terusan, lan prinsip orientasi klien, sing ndadekake kita luwih maju, dadi yen sampeyan duwe kesempatan kanggo kita, kita bakal menehi ganjaran luwih saka sing dikarepake.

3000pcs / Wulan
Kapabilitas Produksi

Kanggo luwih saka 10 taun pembangunan, Jingxin bisa ngirim 3000pcs RF komponen pasif saben sasi ing wektu pas wektune lan kualitas apik karo peralatan majeng lan trampil buruh, kang bisa kanggo ketemu panjaluk beda saka proyèk.Dadi, kita ngarep-arep bisa kerja sama karo sapa wae sing nyedhiyakake produsen komponen RF ODM&OEM ing saindenging jagad.

Kapabilitas Produksi
Jaminan Kualitas (2)

3 taun
Jaminan Kualitas

Minangka janji, komponen diprodhuksi dening Jingxin duwe garansi kualitas 3 taun .Kualitas inti saka komponen, kang tombol kanggo Jingxin duwe pembangunan substainable, supaya Jingxin tansah sijine kualitas ing prioritas kanggo tanggung jawab kanggo klien.Mulane Jingxin entuk review kaya ngono saka klien kita:

"Aku seneng banget karo Jingxin - produk sing apik, dhukungan sing apik lan nilai sing apik. Aku ora bisa njaluk apa-apa sing luwih apik utawa luwih apik. kursus)"

Kaluwihan Kita

Layanan khusus

Minangka produsen inovatif komponen pasif RF, Jingxin duwe tim R&D dhewe kanggo ngrancang komponen minangka syarat klien.

Rega Pabrik

Minangka produsen komponen pasif RF, tawaran kanggo para klien kompetitif banget amarga biaya produksi sing luwih murah.

Kualitas apik banget

Kabeh komponen pasif RF saka Jingxin 100% diuji sadurunge dikirim lan duwe garansi kualitas 3 taun.

Layanan Profesional

Jingxin duwe tim dinamis kanggo ndhukung sampeyan babagan pre-sale & after-sale, sing bisa menehi respon kanthi cepet kanggo pitakon utawa dhukungan teknis.