Warta

  • Team Building-Plant Our Hope

    Gedong Tim-Tumbuhkeun Harepan Urang

    Minggu kamari, perusahaan Jingxin pencét Xinduqiao pikeun gaduh 2 dinten perjalanan ngawangun tim, anu lokasina di kuloneun propinsi Sichuan.Di dinya jangkungna na luhureun permukaan laut leuwih ti 3000 méter, jadi sigana urang bisa noel langit biru jeung awan bodas ku leungeun.The l...
    Maca deui
  • What is an RF front end ?

    Naon tungtung hareup RF?

    1) RF hareup-tungtung nyaéta komponén inti tina sistem komunikasi.Kinerja sareng kualitasna mangrupikeun faktor konci anu nangtukeun kakuatan sinyal, laju sambungan jaringan, rubakpita sinyal, co ...
    Maca deui
  • RF Wireless Coverage Solutions

    RF Wireless sinyalna Leyuran

    Solusi In-Gedong (IBS) Tumuwuhna gancang dina pamakean alat sélulér nyababkeun jasa nirkabel dina kalolobaan gedong janten diperkirakeun sareng dina seueur instansi wajib.Operator Mobile sareng Kasalametan Umum nyanghareupan tangtangan pikeun ngirimkeun panutup komprehensif ...
    Maca deui
  • Coaxial Cavity Filter & Ceramic Dielectric Filter

    Filter Rongga Coaxial & Filter Diéléktrik Keramik

    Filter rongga coaxial paling seueur dianggo dina sistem solusi RF sareng Microwave.Saringan rongga coaxial gaduh kaunggulan tina tameng éléktromagnétik anu saé, struktur kompak, sareng leungitna sisipan passband anu rendah.Dina kasus muatan kapasitif, coaxial ...
    Maca deui
  • Public Safety and Emergency Telecommunication System

    Kasalametan Umum sareng Sistem Telekomunikasi Darurat

    Numutkeun kana widang téknis, sistem komunikasi darurat anu ayeuna dianggo dina widang kaamanan umum kalebet platform darurat, sistem komunikasi satelit, sistem gelombang pondok, sistem gelombang ultrashort, sistem komunikasi, sareng monitor sensing jauh ...
    Maca deui
  • LoRaWAN protocol in the simplest and most popular way

    Protokol LoRaWAN ku cara anu pangbasajanna sareng pang populerna

    LoRaWAN mangrupikeun sakumpulan protokol komunikasi sareng arsitéktur sistem anu dirancang pikeun jaringan komunikasi jarak jauh LoRa.Jaringan LoRa utamana diwangun ku terminal (modul LoRa built-in), gateway (atanapi base station), server jaringan, sareng server aplikasi.T...
    Maca deui
  • LoraWan 868MHz Bandpass Filter

    LoraWan 868MHz Bandpass Filter

    868 MHz-band ieu loba garapan pikeun thermostats, sistem seuneu, sistem maling, kaayaan, sarta DIN-transceiver, ogé jaringan LoraWan atawa sistem IoT, jaringan sensor nirkabel ... Pikeun minuhan paménta pamasaran, nembe urang R & D tim husus ngarancang 2 macam-macam band...
    Maca deui
  • Celebrating the 10th Anniversary,Jingxin Entering the Development of Next Decade

    Ngagungkeun ulang taun ka-10, Jingxin Lebetkeun Pangembangan Dékade Salajengna

    Jingxin parantos yuswa 10 taun tanggal 1 Mar 2022, anu ngamimitian janten usaha leutik di apartemen alit, ayeuna tétéla janten produsén komponén gelombang mikro RF.Jingxin diadegkeun ku Bapak Chao Yang di 2012. Ti dieu, bisnis tumuwuh nepi quic ...
    Maca deui
  • The importance of dB for RF design

    Pentingna dB pikeun desain RF

    Dina nyanghareupan indikator proyék desain RF, salah sahiji kecap anu paling umum nyaéta "dB".Pikeun insinyur RF, dB kadang akrab sareng namina.dB mangrupikeun unit logaritmik anu nyayogikeun cara anu gampang pikeun nganyatakeun babandingan, sapertos rasio antara sinyal input sareng ...
    Maca deui
  • LoRa VS LoRaWan

    LoRa VS LoRaWan

    LoRa pondok pikeun Long Range.Téknologi jarak-rendah, jarak-jarak jarak-deukeut.Ieu mangrupakeun jenis métode, anu fitur pangbadagna nyaéta jarak panjang transmisi nirkabel dina séri anu sarua (GF, FSK, jsb) sumebar leuwih tebih, masalah ngukur dist ...
    Maca deui
  • Detailed introduction of Low PIM Termination Load

    Bubuka lengkep ngeunaan Low PIM Terminasi Beban

    Beban intermodulasi rendah kakuatan tinggi, Beban Terminasi PIM rendah kalebet unit atenuasi intermodulasi rendah sareng beban belitan intermodulasi low-kakuatan dihubungkeun sareng kaluaran unit atenuasi intermodulasi rendah.Modél utiliti ngagaduhan struktur anu saderhana sareng ...
    Maca deui
  • 5G Technology Advantages

    Keunggulan Teknologi 5G

    Ieu informed ku Cina Kamentrian Industri sarta Téknologi Inpormasi: Cina geus muka 1,425 juta base station 5G, sarta taun ieu bakal ngamajukeun ngembangkeun skala badag tina aplikasi 5G di 2022. Ieu disada kawas 5G bener lengkah kana kahirupan nyata urang, jadi naha naha urang...
    Maca deui