Warta Industri

  • What is an RF front end ?

    Naon tungtung hareup RF?

    1) RF hareup-tungtung nyaéta komponén inti tina sistem komunikasi.Kinerja sareng kualitasna mangrupikeun faktor konci anu nangtukeun kakuatan sinyal, laju sambungan jaringan, rubakpita sinyal, ...
    Maca deui
  • LoRa VS LoRaWan

    LoRa VS LoRaWan

    LoRa pondok pikeun Long Range.Téknologi jarak-rendah, jarak-jarak jarak-deukeut.Ieu mangrupakeun jenis métode, anu fitur pangbadagna nyaéta jarak panjang transmisi nirkabel dina séri anu sarua (GF, FSK, jsb) sumebar leuwih tebih, masalah ngukur dist ...
    Maca deui
  • 5G Technology Advantages

    Keunggulan Teknologi 5G

    Ieu dilaporkeun ku Kamentrian Perindustrian sareng Téknologi Inpormasi Cina: Cina parantos muka 1,425 juta stasiun pangkalan 5G, sareng taun ieu bakal ngamajukeun pamekaran aplikasi 5G skala ageung di 2022. Sigana mah 5G leres-leres ngaléngkah kana kahirupan nyata urang, naha naha naha urang...
    Maca deui
  • What Will 6G Bring to Humans?

    Naon Anu Bakal Dibawa ku 6G ka Manusa?

    4G ngarobih kahirupan, 5G ngarobih masarakat, janten kumaha 6G bakal ngarobih manusa, sareng naon anu bakal dibawa ka urang?Zhang Ping, saurang akademisi Akademi Téknik Cina, anggota Panitia Panaséhat tina Grup Promosi IMT-2030(6G), sareng profesor di Beijing Universi...
    Maca deui