Kabar

  • Team Building-Plant Our Hope

    Team Building-Plant Our Hope

    Akhir minggu kepungkur, perusahaan Jingxin tekan Xinduqiao kanggo nggawe tim bangunan 2 dina, sing dumunung ing sisih kulon provinsi Sichuan.Ing kana, dhuwure ing sadhuwure segara luwih saka 3000meter, mula kita bisa ndemek langit biru lan awan putih kanthi tangan.Ing l...
    Waca liyane
  • What is an RF front end ?

    Apa iku mburi ngarep RF?

    1) RF front-end minangka komponen inti saka sistem komunikasi. Bagian ngarep frekuensi radio nduweni fungsi kanggo nampa lan ngirim sinyal frekuensi radio.Kinerja lan kualitas minangka faktor kunci sing nemtokake daya sinyal, kacepetan sambungan jaringan, bandwidth sinyal, ...
    Waca liyane
  • RF Wireless Coverage Solutions

    Solusi Cakupan Nirkabel RF

    Solusi In-Bangunan (IBS) Panggunaan piranti seluler kanthi cepet nyebabake layanan nirkabel ing sebagian besar bangunan dadi samesthine lan ing pirang-pirang kasus wajib.Operator Mobile lan Public Safety ngadhepi tantangan kanggo ngirim tutup lengkap ...
    Waca liyane
  • Coaxial Cavity Filter & Ceramic Dielectric Filter

    Filter Rongga Coaxial & Filter Dielektrik Keramik

    Filter rongga coaxial paling akeh digunakake ing sistem solusi RF lan Microwave.Filter rongga coaxial nduweni kaluwihan kanggo tameng elektromagnetik sing apik, struktur kompak, lan mundhut sisipan passband sing kurang.Ing kasus muatan kapasitif, coaxial ...
    Waca liyane
  • Public Safety and Emergency Telecommunication System

    Sistem Telekomunikasi Keamanan Umum lan Darurat

    Miturut bidang teknis, sistem komunikasi darurat sing saiki digunakake ing bidang keamanan umum utamane kalebu platform darurat, sistem komunikasi satelit, sistem gelombang pendek, sistem ultrashortwave, sistem komunikasi, lan ...
    Waca liyane
  • LoRaWAN protocol in the simplest and most popular way

    Protokol LoRaWAN kanthi cara sing paling gampang lan populer

    LoRaWAN minangka sakumpulan protokol komunikasi lan arsitektur sistem sing dirancang kanggo jaringan komunikasi jarak adoh LoRa.Jaringan LoRa utamane dumadi saka terminal (modul LoRa sing dibangun ing), gateway (utawa stasiun pangkalan), server jaringan, lan server aplikasi.T...
    Waca liyane
  • LoraWan 868MHz Bandpass Filter

    LoraWan 868MHz Bandpass Filter

    868 MHz-band digunakake digunakake kanggo termostat, sistem geni, sistem maling, kondisi, lan DIN-transceiver, uga jaringan LoraWan utawa sistem IoT, jaringan sensor nirkabel ... Kanggo nyukupi kabutuhan marketing, bubar tim R&D kita khusus ngrancang 2 jenis band...
    Waca liyane
  • Celebrating the 10th Anniversary,Jingxin Entering the Development of Next Decade

    Mengeti 10th Anniversary, Jingxin Mlebet Perkembangan Dasawarsa Sabanjure

    Jingxin wis umur 10 taun tanggal 1 Maret 2022, sing diwiwiti minangka bisnis cilik ing apartemen cilik, saiki dadi produsen komponen gelombang mikro RF sing mapan.Jingxin didegake dening Pak Chao Yang ing taun 2012. Saka kene, bisnis kasebut tuwuh kanthi cepet ...
    Waca liyane
  • The importance of dB for RF design

    Pentinge dB kanggo desain RF

    Ing ngadhepi indikator proyek desain RF, salah sawijining tembung sing paling umum yaiku "dB".Kanggo insinyur RF, dB kadhangkala akrab karo jenenge.dB minangka unit logaritma sing nyedhiyakake cara sing trep kanggo nyatakake rasio, kayata rasio antarane sinyal input lan ...
    Waca liyane
  • LoRa VS LoRaWan

    LoRa VS LoRaWan

    LoRa singkatan saka Long Range.Iki minangka teknologi kontak cedhak jarak-rendah, jarak-jarak.Iki minangka cara, sing fitur paling gedhe yaiku jarak transmisi nirkabel sing luwih dawa ing seri sing padha (GF, FSK, lan sapiturute) nyebar luwih adoh, masalah ngukur jarak ...
    Waca liyane
  • Detailed introduction of Low PIM Termination Load

    Introduksi rinci saka Low PIM Termination Load

    Beban intermodulasi kurang daya dhuwur, Beban Terminasi PIM kurang kalebu unit atenuasi intermodulasi rendah lan beban belitan intermodulasi kurang daya sing disambungake menyang output unit atenuasi intermodulasi rendah.Model utilitas nduweni struktur sing prasaja lan ...
    Waca liyane
  • 5G Technology Advantages

    Kaluwihan Teknologi 5G

    Iki dilaporake dening Kementerian Perindustrian lan Teknologi Informasi China: China wis mbukak 1,425 yuta stasiun pangkalan 5G, lan taun iki bakal ningkatake pangembangan aplikasi 5G kanthi skala gedhe ing taun 2022. apa kita...
    Waca liyane
123Sabanjure >>> Kaca 1 / 3