• index_about_thumbs_01

BABAGAN AWAKE DHEWE

Chengdu Jingxin Microwave Technology Co., Ltd minangka pabrikan profesional & inovatif saka baris ekstensif komponen RF/Microwave kanthi kinerja sing unggul ing industri ing China, sing khusus ngrancang lan ngasilake macem-macem komponen standar lan khusus saka 50MHz nganti 50 GHz. kanggo aplikasi daya kurang utawa dhuwur.Wiwit nyiyapake, tim R&D kita wis ngrancang macem-macem jinis komponen minangka macem-macem panjaluk klien, 99% komponen RF saka Jingxin diekspor menyang pasar jaban rangkah kanthi reputasi apik ing industri gelombang mikro ing saindenging jagad, kayata Eropa, Amerika, Asia lan sapiturute ...

Seri produk

"Fokus ing rincian, nggawe produk luwih apik"

Desain minangka definisi sampeyan, mung siji langkah kanggo duwe komponen pasif RF khusus

Skenario Aplikasi

Komponen Kita Ndhukung Macem-macem Aplikasi

  • Tunnel

    Trowongan

    Trowongan

    Kanggo nutupi panyambungan nirkabel ing-tunnel, kabeh jinis komponen pasif RF bisa diwenehake dening Jingxin kanggo TETRA, safety umum lan solusi seluler ...
    liyane
  • Shopping Mall

    Shopping Mall

    Shopping Mall

    Minangka desainer komponen pasif RF, Jingxin bisa mbantu ngatasi masalah solusi RF.
    liyane
  • Military Communication

    Komunikasi Militer

    Komunikasi Militer

    Minangka desainer komponen pasif gelombang mikro, komponen kita ora mung kasedhiya kanggo aplikasi komersial, nanging uga kanggo sistem militer, Jingxin bisa ndhukung desain khusus.
    liyane
  • Signal tower

    Menara sinyal

    Menara sinyal

    Jing Xin wis darmabakti ing desain lan Pabrik komponen pasif karo sawetara saka sudhut standar lan adat-desain komponen karo kinerja anjog saka 50MHz kanggo 50 GHz.
    liyane

Kabar Paling Anyar

Tindakake kita