Lajme

 • Transmetimi i lidhësve koaksial RF

  Transmetimi i lidhësve koaksial RF

  Lidhësi koaksial RF është një komponent i instaluar në një kabllo ose instrument, një pajisje elektronike që përdoret për lidhjen elektrike ose ndarjen e linjës së transmetimit, dhe është një pjesë e linjës së transmetimit, me të cilën komponentët (kabujt) e sistemit të transmetimit mund të lidhe Ose di...
  Lexo më shumë
 • Përparim i madh në teknologjinë 6G

  Përparim i madh në teknologjinë 6G

  Së fundmi, Laboratori Jiangsu Zijinshan njoftoi përparim të madh në teknologjinë 6G, duke arritur shpejtësinë më të shpejtë të transmetimit të të dhënave në botë në brezin e frekuencave Ethernet.Kjo është një pjesë e rëndësishme e teknologjisë 6G, përfaqëson një përparim të madh në teknologjinë 6G të Kinës, një...
  Lexo më shumë
 • Integrimi satelitor-tokësor është bërë trend i përgjithshëm

  Integrimi satelitor-tokësor është bërë trend i përgjithshëm

  Aktualisht, me avancimin gradual të planeve të vendosjes së konstelacioneve satelitore StarLink, Telesat, OneWeb dhe AST, komunikimet satelitore në orbitë të ulëta janë përsëri në rritje.Thirrja për "bashkim" midis komunikimeve satelitore dhe komunikimeve celulare tokësore është ...
  Lexo më shumë
 • Shënim i Aplikimit të Multiplekserëve RF

  Shënim i Aplikimit të Multiplekserëve RF

  Kombinuesi përdoret kryesisht për të kombinuar sinjale të shumta të sistemit në një grup sistemesh të shpërndarjes së brendshme.Në aplikimet inxhinierike, Multiplexer RF është e nevojshme të kombinohen dy frekuencat e rrjetit C 800 MHz dhe rrjetit G 900 MHz në dalje.Përdorimi i një kombinatori...
  Lexo më shumë
 • Ndryshim inovativ, Outlook the Future-IME2022 i mbajtur në Chengdu Grandly

  Ndryshim inovativ, Outlook the Future-IME2022 i mbajtur në Chengdu Grandly

  Konferenca e 4-të e Mikrovalëve Perëndimore e IME2022 u mbajt me ceremoni në Chengdu.Si një mbledhje madhështore e mikrovalëve, valëve milimetrike dhe antenave me ndikim të industrisë në rajonin perëndimor, Konferenca e Mikrovalëve Perëndimore të këtij viti vazhdoi të zgjerojë shkallën e saj në...
  Lexo më shumë
 • Faktorët kryesorë që ndikojnë në rrjet

  Faktorët kryesorë që ndikojnë në rrjet

  Parametrat e performancës së komponentëve pasivë RF përfshijnë kryesisht brezin e frekuencës së funksionimit, humbjen e futjes, valët e qëndrueshme hyrëse dhe dalëse, izolimin e portit, luhatjen brenda brezit, shtypjen jashtë brezit, produktet e intermodulimit dhe kapacitetin e energjisë.Sipas kushteve aktuale të rrjetit dhe ...
  Lexo më shumë
 • 5G+AI – “Çelësi” për të zhbllokuar Metaverse

  5G+AI – “Çelësi” për të zhbllokuar Metaverse

  Metaverse nuk arrihet brenda natës dhe infrastruktura teknologjike bazë është shtylla kurrizore e aplikimit dhe zhvillimit të Metaverse.Midis shumë teknologjive themelore, 5G dhe AI ​​konsiderohen si teknologjitë themelore të domosdoshme në fu...
  Lexo më shumë
 • Çfarë është Wi-Fi 6E

  Çfarë është Wi-Fi 6E

  Wi-Fi 6E prezantohet nga Wi-Fi Alliance, një standard i ardhshëm i zgjeruar nga Wi-Fi 6 (i njohur gjithashtu si 802.11ax), dhe aktualisht mbështet gjithashtu lejet e funksionimit 2.4 GHz dhe GHz, dhe mbështet 802.11ax në funksionin e palicensuar 6 GHz .Në një markë tjetër 6 GHz, ka një tjetër m...
  Lexo më shumë
 • Bashkues hibrid 3dB

  Bashkues hibrid 3dB

  Çiftuesi hibrid 3dB është një pajisje pasive që ndan një sinjal hyrës në dy sinjale të barabarta me amplitudë me një ndryshim fazor 90°.Aktualisht, ka kryesisht çiftëzues hibridë 3dB me brez të gjerë 800-2500 MHz dhe çiftues hibrid 3dB që përdoren për të kombinuar sinjalet e ...
  Lexo më shumë
 • Nisja e izolatorit trefishtë VHF me izolim të lartë që funksionon nga 147-174 MHz

  Nisja e izolatorit trefishtë VHF me izolim të lartë që funksionon nga 147-174 MHz

  Izoluesit RF janë pajisje me dy porte që mbrojnë komponentët RF në një sistem nga reflektimi i tepërt i sinjalit.Është një pajisje jo reciproke që siguron që e gjithë fuqia të transmetohet nga porti 1 në portin 2, ndërsa izolon thithjen/izolimin e çdo incidenti të energjisë në portën 2...
  Lexo më shumë
 • Gjashtë pika për të përmirësuar efikasitetin e punës së taperit të energjisë

  Gjashtë pika për të përmirësuar efikasitetin e punës së taperit të energjisë

  Power Tapper ka avantazhe të mëdha, saktësia është vertikale dhe e qëndrueshme, e saktë dhe e qëndrueshme.Ai gjithashtu mund të bëjë fije të përsosura për produktet e shpimit me fletë të holla, metale të lehta, rrëshirë sintetike dhe produkte të tjera të buta.Çezmat e vidhave mund të funksionojnë lirshëm pa asnjë përpjekje kur...
  Lexo më shumë
 • Kombinuesi i zgavrës i papërshkueshëm nga uji 5G PIM i ulët IP67 i lançuar nga Jingxin

  Kombinuesi i zgavrës i papërshkueshëm nga uji 5G PIM i ulët IP67 i lançuar nga Jingxin

  Si një prodhues profesionist i komponentëve pasivë RF/Mikrovalë, Chengdu Jingxin Microwave Technology Co., Ltd projekton posaçërisht një kombinues zgavër me gjerësi bande të ulëta dhe të larta prej 698-2690 MHz & 3300-4200 MHz për të përmbushur 5G për aplikime të brendshme dhe të jashtme, të cilat për...
  Lexo më shumë