Desain khusus

custom-design

Nalika nerangake komponen pasif RF / Microwave, umume proyek mbutuhake sing cocog karo sisteme, Jingxin duwe pengalaman lan kemampuan sing sugih kanggo ngatur macem-macem minangka definisi klien kanggo mbantu sampeyan ngerteni masalah komponen pasif RF. .Biasane, proposal saka syarat ditawakake kanggo konfirmasi ing wektu cendhak, komponen marem digawe metu sakcepete kanggo nyoba sanalika dikarepake.
Kanthi gaweyan para insinyur, Jingxin wis nawakake luwih saka 1000 kasus rekayasa komponen pasif kanggo para klien miturut macem-macem aplikasi nganti saiki, kalebu sistem komersial lan militer.R&D kita wis duwe aliran desain lengkap kanggo nglacak lan tetep luwih efisien lan efektif kanggo para klien.Kabeh, mung ana 3 langkah kanggo ngatasi masalah desain khusus sampeyan.

01

Nemtokake parameter dening sampeyan

02

Nawakake proposal kanggo konfirmasi dening Jingxin

03

Ngasilake prototipe kanggo nyoba dening Jingxin

Aliran Desain

  • Nemtokake Parameter & Kinerja
    ce1fcdac
  • Analyzing & Defining Scheme
    17ef80892
  • Simulasi Sirkuit Planar Microwave, Rongga & Analisis Termal
    6caa8c731
  • Ngrancang Tata Letak Mekanik 2D&3D CAD
    c586f047
  • Spesifikasi Proposal & Kutipan
    9bc169782
  • Produksi Prototipe
  • Pengujian Prototipe
    c7729b5c
  • Priksa Desain Mekanik
    7d49b9d
  • Nawakake Laporan Tes
    8d7bfddf3