Warta industri

  • LoRa VS LoRaWan

    LoRa VS LoRaWan

    LoRa singkatan saka Long Range.Iki minangka teknologi kontak cedhak jarak-rendah, jarak-jarak.Iki minangka cara, sing fitur paling gedhe yaiku jarak transmisi nirkabel sing luwih dawa ing seri sing padha (GF, FSK, lan sapiturute) nyebar luwih adoh, masalah ngukur jarak lan jarak bebarengan ...
    Waca liyane
  • 5G Technology Advantages

    Kaluwihan Teknologi 5G

    Iki dilaporake dening Menteri Perindustrian lan Teknologi Informasi China: China wis mbukak 1,425 yuta stasiun pangkalan 5G, lan taun iki bakal ningkatake pangembangan aplikasi 5G kanthi skala gedhe ing taun 2022. apa kita kudu ngembangake 5G?...
    Waca liyane
  • What Will 6G Bring to Humans?

    Apa sing bakal digawa 6G kanggo Manungsa?

    4G ngganti urip, 5G ngganti masyarakat, dadi kepiye carane 6G bakal ngganti manungsa, lan apa sing bakal ditindakake?Zhang Ping, akademisi Akademi Teknik Cina, anggota Komite Penasihat Grup Promosi IMT-2030(6G), lan profesor ing Beijing Universi...
    Waca liyane