Desain custom

custom-design

Lamun datang ka komponén pasip RF / Microwave, paling proyék merlukeun tukang ngaput hiji papanggih jeung sistem na, Jingxin boga pangalaman euyeub tur kamampuhan pikeun ngaropea rupa-rupa leuwih salaku harti tina klien pikeun mantuan anjeun angka kaluar masalah komponén pasip RF. .Biasana, usulan sarat anu ditawarkeun pikeun konfirmasi dina waktu anu singget, komponén satisfying dijieun kaluar promptly pikeun sidang pas expecting.
Kalayan usaha insinyur urang, Jingxin parantos nawiskeun langkung ti 1000 kasus rékayasa komponén pasip pikeun klien kami dumasar kana sababaraha aplikasi dugi ka ayeuna, kalebet sistem komérsial sareng militér.Urang R&D parantos gaduh aliran desain anu lengkep pikeun ngalacak sareng tetep langkung éfisién sareng efektif pikeun para klien.Sadayana, ngan ukur aya 3 léngkah pikeun ngabéréskeun masalah desain khusus anjeun.

01

Nangtukeun parameter ku anjeun

02

Nawiskeun proposal pikeun konfirmasi ku Jingxin

03

Ngahasilkeun prototipe pikeun uji coba ku Jingxin

Aliran Desain

  • Nangtukeun Parameter & Performance
    ce1fcdac
  • Nganalisis & Nangtukeun Skéma
    17ef80892
  • Simulating Microwave Planar Circuit, Rongga & Analisis Thermal
    6caa8c731
  • Ngarancang Mechanical Layout 2D & 3D CAD
    c586f047
  • Ngajukeun spésifikasi & cutatan
    9bc169782
  • Ngahasilkeun Prototipe
  • Nguji Prototipe
    c7729b5c
  • Mariksa Desain Mékanis
    7ed49b9d
  • Nawiskeun Laporan Test
    8d7bfddf3