• index_about_thumbs_01

TENTANG KAMI

Chengdu Jingxin Microwave Technology Co., Ltd mangrupikeun produsén profésional & inovatif tina garis éksténsif komponén RF/Microwave kalayan pagelaran ngarah industri di Cina, anu khusus ngadesain sareng ngahasilkeun rupa-rupa komponén standar sareng direkayasa khusus tina 50MHz dugi ka 67,5 GHz. pikeun aplikasi kakuatan low atawa luhur.Kusabab nyetél, tim R&D kami parantos ngararancang sababaraha jinis komponén salaku paménta para klien, 99% komponén RF ti Jingxin diékspor ka pasar luar negeri kalayan reputasi anu saé dina industri gelombang mikro di sakuliah dunya, sapertos Éropa, Amérika, Asia sareng saterasna…

Seri produk

"Fokus kana detil, ngajantenkeun produk langkung saé"

Rarancang sakumaha definisi anjeun, ngan ukur hiji léngkah pikeun gaduh komponén pasip RF khusus

Skenario Aplikasi

Komponén Urang Ngadukung Rupa-rupa Aplikasi

  • Tunnel

    Torowongan

    Torowongan

    Pikeun nyertakeun konektipitas nirkabel di-torowongan, sagala jinis komponén pasip RF tiasa disayogikeun ku Jingxin pikeun TETRA, kaamanan umum sareng solusi sélulér ...
    Tambih deui
  • Shopping Mall

    balanja Mall

    balanja Mall

    Salaku desainer komponén pasip RF, Jingxin tiasa ngabantosan anjeun pikeun ngabéréskeun masalah solusi RF.
    Tambih deui
  • Military Communication

    Komunikasi Militer

    Komunikasi Militer

    Salaku desainer komponén pasip microwave, komponén kami henteu ngan sadia pikeun aplikasi komérsial, tapi ogé pikeun sistem militér, Jingxin tiasa ngarojong pikeun desain custom.
    Tambih deui
  • Signal tower

    munara sinyal

    munara sinyal

    Jing Xin dedicated dina rarancang jeung pabrik komponén pasip kalawan rupa-rupa standar jeung custom-desain komponén kalawan kinerja ngarah tina 50MHz nepi ka 50 GHz.
    Tambih deui

Warta Panganyarna

Tuturkeun Kami

  • Jingxin ngajalankeun Low PIM IP67 Waterproof Rongga Combiner pikeun Komunikasi Sélular 5G

    Salaku mitra dipercaya, insinyur urang salawasna initiatively mertimbangkeun ngeunaan biaya anggaran pikeun sakabéh komponén pasip RF ti Jingxin, jadi harga na kedah pisan kalapa jeung kualitas alus teuing pikeun pesenan volume.Upami ngan ukur ngalamar solusi jero ruangan 5G, éta tiasa didesain ulang sakedik pikeun ngahapus bagian anu tahan cai pikeun ngahémat biaya.