Sajarah

Milestones & panghargaan

2010

Jingxin ngadegkeun di Chengdu, Sichuan

2013

Jingxin ngarojong klien dina proyék Cina High Speed ​​Rail GSM-R Dispatching System.

2014

Jingxin ngabantosan klien dina suksés ngahontal proyék Swiss Federal Railway System (SBB)

2016

Jingxin cooperates kalawan klien pikeun nyandak up proyék tina Jerman Federal Railway System (DB)

img8dsgd5sg-1
Historical pictures (3)

Jingxin gawé bareng jeung klien pikeun meunangkeun proyék Austria Federal Railway System (ÖBB)

img8dsgd5sg-2
Historical pictures (2)

Jingxin ngarojong klien dina acquiring proyék Amérika Power Dispatching System.

img8dsgd5sg-3
Historical pictures (1)

Jingxin ngadukung klien dina ngalegaan langkung seueur bisnis dina Sistem Kasalametan Umum Amérika.

img8dsgd5sg-4
Historical pictures (4)

Jingxin ngadukung klien dina ngalaksanakeun proyék dina Sistem Komunikasi Militer Asia