Rreth Nesh

Kush Jemi Ne

E themeluar në vitin 2010, Chengdu Jingxin Microwave Technology Co., Ltd si një prodhues profesional dhe inovativ i komponentëve RF dhe mikrovalë, e specializuar në projektimin dhe prodhimin e një game të gjerë të komponentëve standardë dhe të dizajnuar me porosi me një performancë lider nga DC në 67.5 GHz.
Me më shumë se 10 vjet zhvillim dhe përpjekje, Jingxin ka fituar njohjen si një partner i besueshëm në industri. Win-win është gjithmonë qëllimi i qëndrueshëm me klientët tanë. Jo vetëm që Jingxin siguron komponentët, por gjithashtu mbështet klientët për të zgjeruar më shumë biznesin me propozime dhe dizajne të shkëlqyera të komponentëve. Bashkëpunimi afatgjatë me klientët na shtyn të ecim përpara në mënyrë të qëndrueshme në industrinë RF dhe mikrovalë.

Çfarë bëjmë ne

Jingxin projekton dhe prodhon komponentë pasivë RF/mikrovalë, duke përfshirë filtra RF, dupleksorë/dipleksorë, kombinues/multipleksorë, çiftues të drejtimit, çiftues hibridë, ndarës/ndarës të energjisë, izolues, qarkullues, zbutës, ngarkesa dummy, bankë filtri i kombinuar, kombinues POI komponentët dhe aksesorët, të cilët janë gjerësisht të disponueshëm për komunikimin e aplikacioneve komerciale, ushtarake, të hapësirës ajrore, si sistemi DAS, zgjidhja BDA, siguria publike dhe zgjidhja kritike, komunikimi satelitor, radari, komunikimi radio, komunikimet e aviacionit dhe trafikut ajror etj.

Jingxin ofron shërbim ODM/OEM. Me një reputacion të mirë në industrinë e mikrovalëve në mbarë botën, komponentët nga Jingxin eksportohen kryesisht në tregjet jashtë shtetit, 50% për Evropën, 40% për Amerikën e Veriut dhe 10% për të tjerët.

Si Ne Mbështesim

Jingxin mbështet klientët me propozime optimale, cilësi superiore, shpërndarje të përpiktë, çmim konkurrues dhe shërbim efikas pas shitjes për arritjen e zgjidhjeve të integruara si partneri më i mirë i besueshëm.

Që nga themelimi, sipas zgjidhjeve të ndryshme të klientëve, ekipi ynë i R&D, i cili përbëhet nga inxhinierë të aftë dhe të talentuar bazuar në konceptin e orientuar drejt klientit dhe pragmatik për të bashkëpunuar me klientët tanë, ka inxhinieruar mijëra lloje të komponentëve RF/Mikrovalë si kërkesën e tyre. Ekipi ynë gjithmonë i përgjigjet menjëherë kërkesave të klientëve dhe propozon zgjidhje të optimizuara për të përmbushur kërkesat e projekteve. Jingxin ofron jo vetëm komponentë pasivë RF me teknologji delikate dhe teknologji precize, por edhe me performancë të qëndrueshme dhe jetëgjatësi për klientët tanë për t'i përdorur në aplikacione të ndryshme.

Duke pasur një zyrë në Evropë

Për të mbështetur klientin tonë në mënyrë më efikase, Jingxin delegon një inxhinier në Zvicër për të zgjidhur çështjen teknike të para-shitjes ose pas shitjes në Evropë, i cili është një veteran me përvojë më shumë se 15-vjeçare në fushën e sistemit RF.

1. Si konsulent teknik, i cili është shumë profesionist në sistemet RF, ai jo vetëm që mund të kuptojë lehtësisht pikën e dhimbjes së zgjidhjeve RF, por gjithashtu mund të ofrojë zgjidhjen optimale për referencë. Ndërsa ai mund t'ju vizitojë personalisht për të zgjidhur shpejt çdo çështje në zgjidhjen e RF.

2. Zotërimi i gjermanishtes, anglishtes dhe kinezishtes për të shmangur çdo pengesë gjuhësore, me të vërtetë ai është një urë e mirë për ju dhe Jingxin për të bashkëpunuar në mënyrë produktive.

3. Nuk ka shumë vonesë kohore që klientët evropianë të na kontaktojnë për urgjencë.

Menaxhimi i Cilësisë

I certifikuar me ISO9001:2015 & ISO14001:2015, Jingxin gjithmonë përputhet me standardet për ta ekzekutuar atë në mënyrë të ngurtë gjatë procesit. Të gjitha objektet e prodhimit dhe pajisjet e provës janë të kalibruar rregullisht në bazë të kushteve ISO, i gjithë procesi i prodhimit është i dokumentuar në detaje nga materiali burimor, dhe montimi deri në dorëzim për të garantuar cilësinë e komponentëve.

Siç u premtua, komponentët nga Jingxin janë nën provë 100% përpara dorëzimit, duke zhdukur plotësisht ato me defekt përpara dorëzimit te klientët, të gjitha të dhënat e testimit të komponentëve mbahen gjithmonë në re, të cilat mund të gjurmohen pas dorëzimit 10 vjet më vonë.

Gjatë garancisë, nëse ka ndonjë problem në rrënjën e Jingxin, Jingxin premton ta riparojë ose zëvendësojë atë sipas komenteve të klientit tonë. Nëse problemi shkaktohet nga klienti, Jingxin mund ta ndihmojë klientin ta rregullojë gjithashtu.

në 86 sagg
tonëlmin

Misioni yne

Si prodhues profesional i komponentëve RF, ndjekja e inovacionit të teknologjisë dhe cilësisë së shkëlqyer është thelbi i zhvillimit dhe kompetencës sonë, si dhe përmbushja e kërkesave të klientëve tanë për krijimin e vlerës për klientët është qëllimi ynë. Jingxin ekzekuton një lloj misioni të tillë duke mishëruar zanatin dhe performancën, duke u fokusuar në detaje për të prodhuar produkte më të mira për të mbështetur klientët tanë për të arritur vlerën dhe misionin e tyre për zhvillimin e ndërsjellë.

ico05asf

Vizioni yne

Vizioni ynë është të zhvillohemi në mënyrë të qëndrueshme për të qenë lider i shquar në këtë industri. Win-win është gjithmonë koncepti i kompanisë sonë, Jingxin nuk mund të zhvillohet pa klientët tanë, që është si një qarkullim, kushdo është i domosdoshëm, Jingxin mbështet klientët me komponentët e jashtëzakonshëm, kështu që klientët shfrytëzojnë më shumë biznes për Jingxin. Iniciativa Jingxin fokusohet në bashkëpunimin afatgjatë, të qëndrueshëm dhe të besueshëm me klientët, si dhe në zhvillimin e qëndrueshëm të mjedisit.

icoabout

Kultura e Kompanisë

Me më shumë se 10 vjet zhvillim, Jingxin ka krijuar kulturën e vet të kompanisë, lidhur më shumë me rolet kryesore të klientëve dhe stafit. Prioriteti i orientuar nga klienti dhe cilësia dhe integriteti profesional dhe krijimi i platformës për punonjësit po vendosen në krye si parimi i zhvillimit, kështu që reflektimi është që stafet t'i përkushtohen kompanisë dhe klientët e shpërblejnë Jingxin me më shumë bashkëpunim, që kontribuon saktësisht në progresin e kompanisë. Me konceptin e duhur, Jingxin qëndron në rritje të qëndrueshme dhe shkon më tej.

1