Forskellen mellem power splitter, coupler og combiner

Power splitter, kobling og combiner er vigtige komponenter til RF-system, så vi vil gerne dele dens forskel mellem dem på deres definition og funktion.

1.Strømdeler: Den deler signaleffekten fra én port ligeligt med udgangsporten, som også er navngivet som power splittere og, når de bruges omvendt, power combiners.Det er passive enheder, der mest bruges inden for radioteknologi.De kobler en defineret mængde af den elektromagnetiske effekt i en transmissionsledning til en port, der gør det muligt at bruge signalet i et andet kredsløb.

Power splitter

2.Kombiner: Kombineren bruges generelt ved senderen.Den kombinerer to eller flere RF-signaler sendt fra forskellige sendere til én RF-enhed sendt af antennen og undgår interaktion mellem signaler ved hver port.

JX-CC5-7912690-40NP kombinerer

3.Kobler: Koble signalet til koblingsporten i forhold.

Kort sagt, for at opdele det samme signal i to kanaler eller flere kanaler, skal du blot bruge en strømfordeler.For at kombinere to kanaler eller flere kanaler til én kanal, skal du bare have en kombinerer, POI'et er også en kombinerer.Koblingen justerer fordelingen i henhold til den effekt, som porten kræver, for at sikre, at den når en node.

kobling

Funktionen af ​​power splitter, combiner og coupler

1. Effektdelerens ydeevne er at opdele indgangssatellitmellemfrekvenssignalet jævnt i flere kanaler til output, normalt to power point, fire power point, seks power point og så videre.

2. Kobleren bruges sammen med strømfordeleren for at opnå et mål - at få transmissionseffekten af ​​signalkilden til at blive jævnt fordelt til antenneportene i det indendørs distributionssystem så meget som muligt, således at sendeeffekten af hver antenneport er stort set den samme.

3. Kombineren bruges hovedsageligt til at kombinere multisystemsignaler til et indendørs distributionssystem.I tekniske applikationer er det nødvendigt at kombinere to frekvenser på 800MHz C-netværk og 900MHz G-netværk til output.Brugen af ​​en combiner kan få et indendørs distributionssystem til at fungere i både CDMA frekvensbåndet og GSM frekvensbåndet på samme tid.

Som producent afRF passive komponenter, vi kan specielt designe power divider, coupler, combiner som din løsning, så håber vi kan støtte dig til enhver tid.

 


Indlægstid: 10-november 2021