Dizajn me porosi

dizajn me porosi

Pika kryesore e Ekipit të R&D

 • Inxhinierët RF të Jingxin kanë përvojë të pasur të projektimit prej 20 vjetësh. Ekipi i R&D i Jingxin ka një ndarje të qartë pozicionesh, të pajisur me shumë inxhinierë profesionistë RF, inxhinierë strukturorë, inxhinierë procesi, inxhinierë të optimizimit të mostrave dhe ekspertë të lartë RF prej më shumë se 15 personash.
 • Bashkëpunoni me universitete të njohura në kërkimin dhe zhvillimin e teknologjisë për t'u takuar me rastet e avancuara në fusha të ndryshme.
 • Keni komponentë të personalizuar vetëm në 3 hapa. Rrjedha e projektimit është e saktë dhe e standardizuar. Çdo hap i projektimit mund të gjurmohet nga të dhënat. Inxhinierët tanë jo vetëm që fokusohen në mjeshtëri të hollë dhe shpërndarje efikase, por gjithashtu i kushtojnë rëndësi buxhetit të kostos. Me shumë përpjekje, Jingxin ka ofruar më shumë se 1000 raste të inxhinierisë së komponentëve pasivë për klientët tanë sipas aplikacioneve të ndryshme të deritanishme, duke përfshirë sistemet e komunikimit komercial, ushtarak, etj.


01

Përcaktoni parametrat nga ju

02

Ofroni propozimin për konfirmim nga Jingxin

03

Prodhoni prototipin për provë nga Jingxin

Rrjedha e projektimit

 • Specifikimi i parametrit dhe performancës
  ce1fcdac
 • Analiza & Përcaktimi i Skemës
  17ef80892
 • Simulimi i qarkut planar të mikrovalës, zgavrës dhe analizës termike
  6caa8c731
 • Projektimi i paraqitjes mekanike 2D&3D CAD
  c586f047
 • Specifikimi dhe kuotimi i propozuar
  9bc169782
 • Prodhimi i Prototipit
 • Prototipi i testimit
  c7729b5c
 • Kontrollimi i dizajnit mekanik
  7ed49b9d
 • Ofrimi i raportit të testit
  8d7bfddf3