rreth nesh

E themeluar në vitin 2010

Chengdu Jingxin Microwave Technology Co., Ltd, si një prodhues profesional dhe inovativ i komponentëve RF/Mikrovalë, është i specializuar në projektimin dhe prodhimin e një game të gjerë komponentësh standarde dhe të dizajnuara me porosi nga 50 MHz në 67.5 GHz me performancën kryesore në industri.

shikoni më shumë
 • Shërbimi me porosi

  Shërbimi me porosi

  Si një prodhues inovativ i komponentëve pasivë RF, Jingxin ka ekipin e vet të R&D për të dizajnuar komponentët sipas kërkesës së klientit.
 • Çmimi i fabrikës

  Çmimi i fabrikës

  Si prodhues i komponentit pasiv RF, oferta për klientët është shumë konkurruese në bazë të kostos më të ulët të prodhimit.
 • Cilësi e shkëlqyer

  Cilësi e shkëlqyer

  Të gjithë komponentët pasivë RF nga Jingxin janë 100% të testuar para dorëzimit dhe kanë 3 vjet garanci për cilësinë.
 • Shërbim profesional

  Shërbim profesional

  Jingxin ka një ekip profesional, veçanërisht duke përfshirë një konsulent teknik në Zvicër, i cili mund të zgjidhë personalisht të gjitha çështjet e para-shitjes ose pas shitjes në Evropë.

mbeshtetje teknike

Një projektues dinamik i komponentëve RF

mbeshtetje teknike

Skenarët e aplikimit

I përshtatshëm për pa tel, satelit, radar, testim dhe matje, komunikim, instrumente, avionikë, stacione bazë dhe fusha të tjera

 • Sistemet e komunikimit pa tela

  Sistemet e komunikimit pa tela

  Komunikimi me valë përfshin telekomunikimet, rrjetet, pajisjet celulare dhe aplikacionet IoT (Internet of Things).

 • Zgjidhje përforcues dydrejtues (BDA).

  Zgjidhje përforcues dydrejtues (BDA).

  BDA-të ndihmojnë në zgjerimin e zonës së mbulimit për sinjalet me valë, veçanërisht në zonat me depërtim të dobët të sinjalit ose pengesa si muret e betonit ose strukturat metalike.

 • Sistemet e komunikimit ushtarak dhe të mbrojtjes

  Sistemet e komunikimit ushtarak dhe të mbrojtjes

  Sistemet e komunikimit ushtarak dhe të mbrojtjes po zhvillohen vazhdimisht për t'iu përshtatur mjediseve operacionale në ndryshim dhe përparimeve teknologjike.

 • Komunikimi Satelitor

  Komunikimi Satelitor

  Komunikimi satelitor është jetik për operacionet ushtarake dhe të mbrojtjes, duke ofruar kanale komunikimi të sigurta dhe të besueshme për komandimin dhe kontrollin, mbledhjen e inteligjencës, mbikëqyrjen, zbulimin dhe koordinimin e forcave.

bolang
 • Sistemet e Komunikimit
 • Zgjidhje përforcues dydrejtues (BDA).
 • Ushtarake dhe Mbrojtje
 • Sistemet SatCom

Shfaqja e produktit

 • të gjitha
 • Sistemet e Komunikimit
 • Zgjidhje përforcues dydrejtues (BDA).
 • Ushtarake dhe Mbrojtje
 • Sistemet SatCom
shikoni më shumë

Bashkëpunimi

Partner me ne për të avancuar qëllimet e zhvillimit të qëndrueshëm të klientëve tanë

ekspozitë5
2019-展会客户
ekspozitë1
2019-IMS 展会客户
00d825b2-111d-451a-80cd-33f34fc29cad_副本
ekspozitë2
2019-拜访美国客户
1408eb54-570c-4204-b517-06efc6ed2d3d_副本
e0cbb242-3a35-4cae-8b4b-4bdb1a4a9171

blog

Kuptimi në kohë reale i dinamikës së ndërmarrjes

shikoni më shumë
 • 23 08-16
  Qarkullues dhe izolues mikrostrip, dizajn i personalizuar i disponueshëm
 • 23 07-28
  Lojërat Universitare Botërore FISU 2023: Bashkimi i Atletëve në Chengdu
 • 23 07-19
  Tappers 5G PIM me 160dBc të ulët që mbulojnë nga 136-5930 MHz