Transmission af RF koaksiale stik

stik

RF-koaksialstikket er en komponent installeret i et kabel eller instrument, en elektronisk enhed, der bruges til elektrisk forbindelse eller adskillelse af transmissionslinjen, og er en del af transmissionslinjen, med hvilken komponenterne (kabler) i transmissionssystemet kan tilsluttes eller afbrydes, det er forskelligt fra strømstikket, strømstikket bruges til lavfrekvente (normalt 60 Hz) elektriske signaler, og RF-stikket bruges til at transmittere RF-energi, og dets frekvensområde er meget bredt, op til 18*109 Hz/sek (18GHZ) endnu højere.Typiske anvendelser af RF-stik omfatter avanceret radar, køretøjs- og skibskommunikation, datatransmissionssystemer og rumfartsudstyr.

Den grundlæggende struktur af et koaksialstik består af: en centerleder (han- og hun-centerkontakter);så er ydersiden et dielektrisk materiale eller isolator, som i et kabel;og endelig den ydre kontakt.Denne ydre del tjener samme funktion som den ydre skærm på kablet, dvs. at overføre signalet, som et jordingselement for skærmen eller kredsløbet.

Som designer af RF-komponenter kan Jingxin tilpassepassive komponenterifølge systemløsningen.Flere detaljer kan konsulteres med os.


Indlægstid: Mar-10-2023