Power Tapper/Coupler 7/16(DIN) -F Panyambung 698-2700MHz Low PIM JX-PC-698-2700-PT 5^6^7^8^10^13^15

Item No.: JX-PC-698-2700-PT 5^6^7^8^10^13^15

Fitur:
- PIM handap
- Reliabiliti High


Rincian produk

Tag produk

Katerangan

kakuatan Tapper 7/16 (DIN) -F Panyambung 698-2700MHz

Power Tapper JX-PC-698-2700-PT 5 ^ 6 ^ 7 ^ 8 ^ 10 ^ 13 ^ 15 mangrupikeun salah sahiji jinis komponén pasip RF anu dirancang & diproduksi pikeun dijual ku Jingxin, anu khusus gaduh PIM rendah kirang ti -153dBc@ 2*43dBm, ukur 212.8mm x 25mm x 64.5mm.

Frékuénsi Power Tapper ieu nyertakeun tina 698-2700MHz kalayan nilai gandeng bédana (5,6,7,8,10,13,15).Coupler Ieu dihasilkeun ku 7/16 (DIN) -F panyambungna kalawan IP65, tapi nu bisa switched ka batur nurutkeun paménta.Kalayan lukisan dina warna Hideung, jenis Power Tapper / Coupler sapertos kitu tiasa nanggung di lapangan pikeun waktos anu lami.
Sakumaha anu dijanjikeun, sadaya komponén pasip RF ti Jingxin gaduh garansi 3 taun.

Parameter

Barang

Spésifikasi

Modél

JX-PC-698-2700-PT5_6_7_8_10_13_15

Rentang Frékuénsi

698-2700(MHz)

Gandeng (dB)

5±1.0

6±1.0

7±1.0

8±1.0

10±1.0

13±1.2

15±1.2

Leungitna sisipan (dB)

1,7 ± 0,5

1,3 ± 0,4

1.0±0.3

0,8 ± 0,3

0,5 ± 0,2

0,2 ± 0,2

0,2 ± 0,15

VSWR

1.35:1

Intermodulasi (dBc)

-153 @ 2x43dBm (Tiasa Dijieun Kustom sareng -160dBc @ 2X43dBm)

Peunteun Daya (W)

200

Impedansi (Ω)

50

Rentang Suhu

-35 ~ +85 °C

Komponén pasip RF custom

Salaku produsén komponén pasip RF, Jingxin tiasa ngarancang rupa-rupa numutkeun aplikasi para klien.
Ngan 3 Léngkah pikeun Ngarengsekeun Masalah Anjeun tina Komponén Pasif RF
1.Defining parameter ku anjeun.
2.Offering proposal pikeun konfirmasi ku Jingxin.
3.Ngahasilkeun prototipe pikeun sidang ku Jingxin.

Taros Kami


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Ninggalkeun Pesen Anjeun