Highpass LC Filter Operasi Ti 2-18GHz JX-HF1-2G18G-80S

Item No.: JX-HF1-2G18G-80S

Fitur:
- Volume leutik
- Ngawengku Frékuénsi Wide
- Desain Adat Sadia


Rincian produk

Tag produk

Katerangan

Highpass LC Filter Operasi Ti 2-18GHz Jeung SMA Panyambungna

Filter highpass komponén lumped ieu dirancang operasi ti 2-18GHz kalawan rubakpita lega 16GHz.It fitur dina volume leutik 45mm x 22mm x 10mm kalawan panyambungna SMA, jeung leungitna sisipan kirang ti 0.7dB, VSWR of 1.5, atenuasi leuwih. 80dB, kakuatan gawé 10w.

Salaku produsén komponén pasip RF, jenis sapertos LC high pass filter ieu ngaropéa nurutkeun aplikasi.Even pamakéan high pass.saringan LCnyaeta kirang diperlukeun dina widang, tapi Jingxin bisa ngarojong pikeun anjeun ngarancang jeung ngahasilkeun sakumaha paménta anjeun, Kalawan komitmen, sadaya komponén pasip RF ti Jingxin boga 3 taun jaminan.

Parameter

Rentang Frékuénsi

2-18GHz

-3dB Bandwidth

1780MHz±1%

Leungitna sisipan

≤ 0.7dB@2-18GHz

VSWR

≤1.5:1

Atenuasi

≥ 80dBc@DC-870MHz

Suhu Operasi

-40°C nepi ka +70°C

Rata-rata Penanganan Daya

10W CW

Impedansi

50ohm

Komponén pasip RF custom

Salaku produsén komponén pasip RF, Jingxin tiasa ngarancang rupa-rupa numutkeun aplikasi para klien.
Ngan 3 Léngkah pikeun Ngarengsekeun Masalah anjeun tina Komponén Pasif RF
1.Defining parameter ku anjeun.
2.Offering proposal pikeun konfirmasi ku Jingxin.
3.Producing prototipe pikeun sidang ku Jingxin.

Taros Kami


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Ninggalkeun Pesen Anjeun