Beban Coaxial DC-3GHz JX-AL-03-50W sareng PIM≥120dBc@2*43dBm

Item No.: JX-AL-03-50W

Fitur:
- Performance High
- Reliabiliti High
- Rentang Frékuénsi Wide
- Desain Adat Sadia


Rincian produk

Tag produk

Katerangan

DC-3GHz Coaxial Beban JX-AL-03-50W

RF Coaxial load JX-AL-03-50W mangrupikeun salah sahiji jinis komponén pasip RF anu dirancang & diproduksi pikeun dijual ku Jingxin.Frékuénsi beban ieu nyertakeun tina DC-3GHz sareng VSWR≤1.2, anu dianggo dina kakuatan 50W, PIM≥120dBc@2*43dBm.Thisbeban coaxialdihasilkeun ku panyambungna N-Male, tapi nu bisa switched pikeun batur nurutkeun paménta.
Sakumaha anu dijanjikeun, sadaya komponén pasip RF ti Jingxin gaduh garansi 3 taun.

Parameter

Parameter

Spésifikasi

Rentang Frékuénsi

DC-3GHz

VSWR

≤1,2 dB

kakuatan

50W

Rentang suhu

-30ºC~ +65ºC

Impedansi sadaya palabuhan

50Ω

PIM3

≥120dBc@2*43dBm

Komponén pasip RF custom

Salaku produsén komponén pasip RF, Jingxin tiasa ngarancang rupa-rupa numutkeun aplikasi para klien.
Ngan 3 Léngkah pikeun Ngarengsekeun Masalah Anjeun tina Komponén Pasif RF
1.Defining parameter ku anjeun.
2.Offering proposal pikeun konfirmasi ku Jingxin.
3.Ngahasilkeun prototipe pikeun sidang ku Jingxin.

Taros Kami


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Ninggalkeun Pesen Anjeun