Filtri Highpass LC që funksionon nga 2-18 GHz JX-HF1-2G18G-80S

Numri i artikullit: JX-HF1-2G18G-80S

Karakteristikat:
- Vëllimi i vogël
- Mbulimi i Frekuencës së Gjerë
- Dizajn i personalizuar i disponueshëm


Detajet e produktit

Etiketat e produktit

Përshkrim

Filtri Highpass LC që funksionon nga 2-18 GHz me lidhës SMA

Ky filtër kalimi i lartë i komponentëve të grumbulluar është projektuar që funksionon nga 2-18 GHz me gjerësi brezi të gjerë prej 16 GHz. Ai shfaqet në vëllimin e vogël prej 45 mm x 22 mm x 10 mm me lidhës SMA, me humbje të futjes më pak se 0,7 dB, VSWR prej 1,5, dobësim mbi 80dB, fuqi pune 10w.

Si prodhues i komponentëve pasivë RF, filtri i tillë i kalimit të lartë LC personalizohet sipas aplikacionit. Edhe përdorimi i kalimit të lartëFiltri LCkërkohet më pak në terren, por Jingxin mund t'ju mbështesë që të dizajnoni dhe prodhoni sipas kërkesës tuaj. Me përkushtimin, të gjithë komponentët pasivë RF nga Jingxin kanë 3 vjet garanci.

Parametri

Gama e frekuencës

2-18 GHz

-3dB Gjerësia e brezit

1780 MHz±1%

Humbja e futjes

≤ 0,7dB@2-18GHz

VSWR

≤1,5:1

Zbutje

≥ 80dBc@DC-870MHz

Temperatura e funksionimit

-40°C deri +70°C

Trajtimi i fuqisë mesatare

10 W CW

Impedanca

50 ohm

Komponentët pasivë RF të personalizuar

Si prodhues i komponentëve pasivë RF, Jingxin mund të projektojë të ndryshëm sipas aplikacioneve të klientëve.
Vetëm 3 hapa për të zgjidhur problemin tuaj të komponentit pasiv RF
1.Përcaktimi i parametrit nga ju.
2. Ofrimi i propozimit për konfirmim nga Jingxin.
3.Prodhimi i prototipit për provë nga Jingxin.

Na kontaktoni


  • E mëparshme:
  • Tjetër:

  • Lini Mesazhin Tuaj