O le eseesega i le va o le eletise, faʻapipiʻi ma le tuʻufaʻatasia

O le vaeluaga o le eletise, faʻapipiʻi ma le tuʻufaʻatasia o vaega taua ia mo le RF system, o lea matou te fia faʻasoa atu ai lona eseesega ia i latou i la latou faʻamatalaga ma galuega.

1.Vaevae malosi: E tutusa tutusa le vaevaeina o le malosi o le faailo o le tasi uafu i le uafu gaosiga, lea e taʻua foi o le vaeluaga o le eletise ma, pe a faʻaaogaina i tua, faʻapipiʻi eletise.O masini fa'aoga e masani ona fa'aaogaina i le tulaga o tekonolosi leitio.Latou te faʻapipiʻiina se aofaʻi faʻamaonia o le eletise eletise i se laina faʻasalalau i se uafu e mafai ai ona faʻaoga le faailo i se isi matagaluega.

Malosi-mamafa

2.Tuufaatasi: O le faʻapipiʻi e masani ona faʻaaogaina i le transmitter.E tu'ufa'atasia fa'ailoga RF se lua pe sili atu fo'i e lafo mai fa'asalalauga eseese i se masini RF e tasi e lafo e le antenna ma 'alo'ese ai le fegalegaleaiga i le va o fa'ailoga i uafu ta'itasi.

JX-CC5-7912690-40NP tu'ufa'atasi

3.Fa'atasi: Fa'atasi le fa'ailoga i le uafu fa'atasi i le fa'atatau.

I se faapuupuuga, ia vaevae le faailo tutusa i ni auala se lua poʻo ni laina se tele, naʻo le faʻaaogaina ma se vaeluaga eletise.Ina ia tuʻufaʻatasia ni auala se lua poʻo ni laina se tele i le tasi alalaupapa, naʻo le i ai o se tuʻufaʻatasia, o le POI o se tuʻufaʻatasia foi.E fetuutuuna'i e le mea fa'apipi'i le tufatufaina e tusa ai ma le mana e mana'omia e le uafu ina ia mautinoa e o'o atu i se node.

fa'atasi

Le galuega a le malosi splitter, combiner ma coupler

1. O le fa'atinoga o le va'ava'ava'ava'ava'a o le vaelua tutusa lea o le fa'auluina o le satelite va'ava'ava'a va'ava'ai faailoilo i le tele o auala mo le gaosiga, e masani lava lua mana mana, fa mana, ono mana ma isi.

2. O loʻo faʻaogaina le mea faʻapipiʻi faʻatasi ma le vaeluaga o le mana e ausia ai se sini-ia faia le mana faʻasalalau o le puna faʻailoga ina ia tufatufaina tutusa i ports antenna o le faʻaogaina o totonu o le fale i le tele e mafai ai, ina ia mafai ai ona faʻasalalau le mana o le. e tutusa uma uafu antenna ta'itasi.

3. O le tu'ufa'atasi e masani ona fa'aaogaina e tu'ufa'atasia ai fa'ailoga fa'a-telefoni i totonu o se faiga fa'asoa i totonu.I faʻainisinia talosaga, e manaʻomia le tuʻufaʻatasia o laina e lua o le 800MHz C network ma le 900MHz G network mo le gaosiga.O le fa'aogaina o se mea fa'apipi'i e mafai ona fa'aogaina ai se faiga fa'asoa i totonu o le fale i le fa'aupu fa'ase'e CDMA ma le fa'aupu fa'alava GSM i le taimi e tasi.

E pei o le gaosiga oRF pa'u vaega, e mafai ona matou mamanuina faʻapitoa le vaeluaga o le mana, faʻapipiʻi, faʻapipiʻi e fai ma au fofo, faʻamoemoe e mafai ona matou lagolagoina oe i soʻo se taimi.

 


Taimi meli: Nov-10-2021