Пропусен филтер за празнина што работи од 3400-4800 MHz JX-CF1-3.4G4.8G-13J

Бр. ставка: JX-CF1-3.4G4.8G-13J

Карактеристики:
- Високо отфрлање
- Мала загуба на вметнување
- Достапен е прилагоден дизајн


Детали за производот

Ознаки на производи

Опис

5G пропусен филтер за празнина што работи од 3400-4800 MHz со SMA конектор

JX-CF1-3.4G4.8G-13J шуплински филтер е еден вид на пропусниот филтер кој работи од 3,4-4,8 GHz, централна фреквенција од 4,1 GHz. повратна загуба од над 12 dB, високо отфрлање од над 55 dB, има димензии 132,2 mm x 25 mm x 18 mm со SMA конектор, кој може да се префрли на други.

Таков вид на5G филтере специјално дизајниран од Jingxin според барањата.Како професионален производител на RF пасивни компоненти, многу повеќе филтри за 5G решение може да се конструираат како апликации. DO како ветување, сите RF пасивни компоненти од Jingxin имаат 3 години гаранција.

Параметар

Фреквентен опсег

3,4-4,8 GHz

Централна фреквенција

4,1 GHz

Пропусен опсег

1,4 GHz

Повратна загуба

≥12dB

Загуба на вметнување

≤1,0dB

Бран во бендови

≤0,5dB

Одбивање

≥55dB @ DC-2,7GHz

≥55dB @ 5,15-8,0 GHz

Bandpass Cavity Filter Operating From 3400-4800MHz JX-CF1-3.4G4.8G-13J

Прилагодени пасивни компоненти за RF

Како производител на RF пасивни компоненти, Jingxin може да дизајнира различни според апликациите на клиентите.
Само 3 чекори за да го решите проблемот со пасивната компонента на RF
1.Дефинирање на параметарот од вас.
2.Понуда на предлогот за потврда од страна на Jingxin.
3. Производство на прототипот за проба од Jingxin.

Контактирајте не


  • Претходно:
  • Следно:

  • Оставете ја вашата порака