Filter Rongga Bandpass Operasi Saka 3400-4800MHz JX-CF1-3.4G4.8G-13J

Item No.: JX-CF1-3.4G4.8G-13J

fitur:
- Penolakan Dhuwur
- Kurang Selipan Mundhut
- Desain Custom kasedhiya


Detail Produk

Tag produk

Katrangan

Filter Rongga Bandpass 5G Operasi Saka 3400-4800MHz Kanthi Konektor SMA

Filter rongga JX-CF1-3.4G4.8G-13J minangka salah sawijining jinis filter pass band sing beroperasi saka 3.4-4.8GHz, frekuensi tengah 4.1GHz. Kanthi fitur insertion loss kurang saka 1dB, ripple ing band ngisor 0,5, mundhut bali liwat 12dB, larangan dhuwur saka liwat 55dB, ngukur 132.2mm x 25mm x 18mm karo konektor SMA, kang bisa ngalih menyang liyane.

Kaya mengkonoFilter 5Gdirancang khusus dening Jingxin miturut syarat.Minangka produsen profesional komponen pasif RF, luwih akeh saringan kanggo solusi 5G bisa direkayasa minangka aplikasi. DO minangka janji, kabeh komponen pasif RF saka Jingxin duwe garansi 3 taun.

Paramèter

Pita frekuensi

3.4-4.8GHz

Frekuensi tengah

4.1GHz

Bandwidth

1.4GHz

bali mundhut

≥12dB

mundhut selipan

≤1.0dB

Ripple ing bands

≤0.5dB

penolakan

≥55dB @ DC-2.7GHz

≥55dB @ 5.15-8.0GHz

Bandpass Cavity Filter Operating From 3400-4800MHz JX-CF1-3.4G4.8G-13J

Komponen Pasif RF Custom

Minangka produsen komponen pasif RF, Jingxin bisa ngrancang macem-macem miturut aplikasi klien.
Mung 3 Langkah kanggo Ngatasi Masalah Komponen Pasif RF
1. Netepake parameter dening sampeyan.
2. Nawakake proposal kanggo konfirmasi dening Jingxin.
3.Prodhuksi prototipe kanggo nyoba dening Jingxin.

Hubungi Kita


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Ninggalake Pesen Panjenengan